Versie 9maart2016

Teksten op WW-uitkering.com

De redactie van ww-uitkering.com doet haar uiterste best om de teksten op ww-uitkering.com juist en accuraat te houden. Helaas komt het wel eens voor dat er verouderder informatie op de site staat, of onjuiste informatie. Wij doen dit niet express, maar wij kunnen dit helaas ook niet voorkomen. "Wie niet werkt, maakt geen fouten".

Ziet u een foutje of een onjuistheid, laat het ons weten! Wij kunnen onze teksten dan gelijk verbeteren om zo alle informatie relevant en up-to-date te houden. Meld uw tips en uw adviezen zodat deze website te allen tijde helder en betrouwbaar juridisch advies kan blijven geven.

Aansprakelijkheid

Mede naar aanleiding van bovenstaande, kunnen wij niet garanderen dat de teksten op ww-uitkering.com volledig juist zijn. Laat u dus altijd persoonlijk adviseren door een advocaat of jurist die zich verdiept in uw situatie, en laat u niet leiden door teksten op ww-uitkering.com. Wij staan niet in voor gevolgen van uw handelen naar aanleiding van informatie die u op deze website leest. 

Externe links

Wij vermelden soms externe bronnen of handige links naar externe websites. Omdat wij geen invloed hebben op desbetreffende websites, kunnen wij ook geen aansprakelijkheid nemen voor gevolgen volgend uit het klikken op deze links. Als u denkt dat een link fout is of onjuist, laat het ons direct weten via ons contactformulier, wij zullen dan direct de link verwijderen of veranderen.

Wijzigingen disclaimer

Wij kunnen te allen tijde wijzigingen aanbrengen op deze disclaimer.

 

 

Weet u niet zeker of u een zaak heeft?

085-773 70 93

(Lokaal tarief)

  1. Bel onze intakebalie
  2. Vertel kosteloos uw juridische probleem
  3. De juiste advocaat wordt gezocht
  4. De advocaat neemt vrijblijvend contact met u op