WW-uitkering.com is een informatieve website over de WW-uitkering en alles wat erbij komt kijken. Zo wordt er informatie gegeven over het ontslag, over eventuele ontslagredenen en gevolgen voor de hoogte van uw WW-uitkering, maar worden er ook andere soorten uitkeringen besproken, zoals de WIA of WWB uitkering.

Met deze informatievoorziening willen wij u graag verder helpen, en u in geval u vast zit of vragen heeft, van vrijblijvend advies voorzien door onze advocaten en juristen die u kunnen bijstaan in eventuele bezwaarprocedures, bezwaarschriften, ontslagprocedures of rechtszaken.

Eigendom website ww-uitkering.com

De website ww-uikering.com is eigendom van IDTI.nl. Dit bedrijf is gevestigd te Utrecht, kvk nummer 51618435. IDTI ontwikkelt websites en onderhoudt onder andere meerdere juridische websites. IDTI heeft alleen geen juristen of advocaten in dienst, en daarom is deze website in samenwerking met advocaten en juristen gemaakt en onderhouden.

Elke juridische vraag die binnenkomt wordt beantwoord door advocaten of juristen van het OMNIUS advocatennetwerk. Dit is een landelijk dekkend netwerk van advocatenkantoren en juridische dienstverleners. Zij zijn geschoold in juridische zaken en kunnen u van het juiste juridische advies voorzien. Op iedere vraag hebben zij antwoord, ze hebben vele specialisten in hun netwerk zitten. Deze advocaten of juristen kunnen u het gehele traject begeleiden, van een eerste advies tot en met een eventuele rechtszaak. In elke situatie zullen ze uw belangen verdedigen.

 

 

Weet u niet zeker of u een zaak heeft?

085-773 70 93

(Lokaal tarief)

  1. Bel onze intakebalie
  2. Vertel kosteloos uw juridische probleem
  3. De juiste advocaat wordt gezocht
  4. De advocaat neemt vrijblijvend contact met u op